Obědy

Italský talíř

Báječné chutě Itálie v té nejzdravější možné verzi :-) Hromada zeleniny, plno bílkovin, pastva pro oči a požitek pro jazýček i vaše tělo.

 

 


Kapustové závitky s rajčatovo-paprikovou majdou

Zelenina s rýží a seitanem nemusí být nuda. S trochou kreativity můžete tyto 3 ingredience povýšit na královský pokrm hodný nedělního stolu. Výživné a lehké jídlo, na kterém si všichni pochutnají ;-)

 

 


Švestkové plněné knedlíky s arašídovou omáčkou

Ovocné knedlíky? Proč ne? :-) Tyhle jsou naprosto bez cukru, přidaného tuku, mouky a navíc velmi bohaté na bílkoviny. Takže si je můžete vychutnat s naprosto čistým svědomím a dobrým pocitem. Klidně i po tréninku ;-) 

 


Tofu-fazolová sekaná s žampiónovým přelivem

I když veganská jídla typu - rýže + fazole + zelenina, chutnají skvěle, přeci jen, moje mlsná tlamička dostane občas chuť na něco svátečního. Tahle sekaná je přímo geniální a pošmákne si i vaše masožravá návštěva na nedělním obědu ;-) 


Zeleninové stir-fry s cizrnou, tofu a soba nudlemi

Vynikající bezlepkové jídlo s japonskými pohankovými těstovinami. Pikantní a zároveň jemná exotická chuť, hromada chutné zeleniny a excelentí nutriční hodnoty. Tohle lehké jídlo určitě zpestří váš jídelníček a dodá potřebnou energii.

 

 


Ďábelské ragú z červených fazolí

Ďábelsky dobrá a ďábelsky pálivá hustá omáčka ze zeleniny a fazolí. Famózní oběd na zahřátí v chladných dnech. Rozproudí váš metabolismus a zasytí. Varování: Pouze pro odolné jedince s plechovou hubou :-)