Polévky

Drožďová polévka s pórkem a rýžovými vločkami


Chcete rychle připravit chutnou polévku jako předkrm k obědu? Tahle splní funkci dokonale. Je hotová během pár minut a krásně zahřeje a zasytí.


Zelňačka


Polévka je grunt, jak říkaly naše babičky. A o té české zelňačce to platí dvojnásob. Zahřeje, zasytí, nemá téměř žádné kalorie a pochutná si celá rodina.


Cibulačka


Chcete zahnat bacily, zahřát se v mrazivé zimě a dát si do nosu? Pak je cibulová polévka s chlebovými krutóny tou nejlepší volbou!




"Dršťkovka" z hlívy ústřičné

Skvělý tip na zahřátí. Dršťková polévka jako od babičky. Jen s jedním malým rozdílem - bez dršťek, ale s hlívou ústřičnou. Je jednoduchá a výborná.




 


Toskánská fazolová polévka

Tahle polévka plná zeleniny a luštěnin skvěle zahřeje a zasytí v chladných podzimních dnech. Pokud si k ní přidáte pečivo (v našem případě domácí zelný šnek) získáte vydatný hlavní pokrm. Symfonie chutí!