Pudinková banana bread kaše s vůni skořice

Doufám, že se mezi vámi najdou milovníci skořice, protože tato snídaně rozvoní skořicí celý dům! Skořice svou chutí doplní téměř každý sladký pokrm a ve slavném banánovém chlebu nesmí chybět.

A co nám zaručí krémovost a výjimečnost kaše? Dnes to bude pár gramů pudinkového prášku, díky kterému bude mít nadýchanou konzistenci.

pudinkova-banana-bread-kase-s-vuni-skorice

Ingredience na 1 porci

Vločky nasypeme do hrnce. Přidáme sůl, skořici a kokosovou mouku. Zalijeme vodou a vaříme, dokud kaše nezačne houstnout. Přibližně 50 g banánu rozmačkáme a přidáme do kaše. Dle chuti dosladíme flavdrops. Na mírném plameni vaříme kaši a v hrníčku rozmícháme puding prášek s trochou vody. Na závěr ztlumíme plamen a vlijeme puding do kaše. Chvíli povaříme a servírujeme. Kaši dozdobíme zbylým banánem, skořicí a pořádnou porcí ořechového másla.

TIP: Pokud máte po ránu více času a chcete si se snídaní vyhrát, můžete banán opéct na sirupu a skořici a následně kaši dozdobit. Banán na pánvi krásně změkne, opeče se a vytvoří jemný karamel. No počkejte si na tu vůni!

pudinkova-banana-bread-kase-s-bananem-a-pekany

Nutriční hodnoty – na 1 porci s 15 g Banana Bread máslem

Energetická hodnota kcal

Bílkoviny (g) 

Sacharidy (g)

Tuky (g)

312

7

45

10

O autorovi

    Amálie Foltýnová

    Amy byla od malička vedena ke sportu a pohybu a časem si našla vášeň také ke zdravé stravě. Samozřejmě nic nebylo ze dne na den. Ke správně vybalancovanému zdravému stylu vedla dlouhá cesta, ale teď je nedílnou součástí jejího života. Krom fitka nebo domácího posilování miluje jógu, dlouhé procházky a péči o tělo jak fyzicky, tak psychicky. A co má úplně nejraději? Plný talíř barev vyvážené stravy a spokojeného bříška k tomu!


    >